Prezentăm în această pagină o cronologie a revoluției de la 1989 și a primului an de după revoluție. Cronologia poate fi completă doar împreună cu experiențele Tale: scriem varianta online a „memoriei colective” aici, pe site-ul „Prezentul trecut” împreună cu Tine. 

Te invităm să împărtășești, în imagini sau în scris, experiențele tale din această perioadă, despre evenimentele evocate aici. Materialele primite vor fi prelucrate de editorii noștri, apoi vor fi publicate. Formularul poate fi accesat și de pe site, astfel că poți să-ți adaugi propriile experiențe, amintiri la anume evenimente alese.

Ce fel de amintiri așteptăm de la voi? Pot fi în formă scrisă sau în imagini, sau ambele. O amintire plăcută sau dureroasă din acea perioadă. Se poate referi la o anumită perioadă sau la un eveniment concret, poate fi cu caracter personal sau legată de familie, de societate, de politica de atunci. 

Dimensiunile imaginilor destinate publicării. Te rugăm să ne trimiți imagini cu rezoluție cât mai mare: lățimea minimă 400 de pixeli, iar rezoluția să fie cel puțin de 150 dpi, mărimea maximă a imaginii este de 25MB. Este important ca drepturile de autor privind imaginile să fie clarificate: cel mai potrivit este să trimiteți material propriu sau să fie măcar cu utilizare gratuită.

Ce se întâmplă cu materialul trimis? Materialul trimis va fi prelucrat de editorii noștri, iar expeditorul va fi contactat prin e-mail sau prin telefon. Ne rezervăm dreptul de decizie privind publicarea și dreptul de a edita materialul.

ADAUGĂ AICI
Alege imagini
Am citit și accept informarea privind drepturile de autor și confidențialitatea datelor.
Politica de Cookie