Videoclipuri

În spatele culiselor: expoziția „Prezentul trecut” – making of!

 

Expoziția cu instalații este rezultatul a mai multor luni de muncă de creație și pregătire. Vă așteptăm pe toți să cunoaștem împreună trecutul!

Află trecutul! Expoziția „Prezentul trecut” – Cluj 

O scurtă trecere în revistă a zilei de inaugurare a expoziției, dar veniți să vedeți totul la fața locului, este și mai interesant! Intrarea vizitatorilor la expoziție este LIBERĂ până la 30 august, zilnic între orele 12–20, la Casa Tranzit din Cluj. Există o singură condiție: în conformitate cu reglementările în vigoare nu pot fi simultan în aceeași încăpere mai mult de douăzeci de persoane, iar purtarea măștii și distanțarea socială este obligatorie.

Expoziția „Prezentul trecut” – Satu Mare

„Am schimbat regimul. Ne-am schimbat viața. Noi ne mai amintim, dar copiii noștri, tinerii de azi află despre evenimente doar din cărțile de istorie sau din poveștile bunicilor” – Pataki Csaba.

„Prezentul trecut” la Oradea

Este al treilea oraș în care deschidem expoziția, de fiecare dată adaptarea cu locația a însemnat o provocare pentru noi. În fiecare loc ne străduim să oferim ceva specific local vizitatorilor expoziției. Veniți și descoperiți ce v-am pregătit!

„Prezentul trecut” la Târgu Mureș 

Politica de Cookie